Marni Fruit B.V. • +31 (0)180 69 79 89

nlenesplru

Over Marni Fruit


Marni Fruit gelooft in zorg dragen voor groente en fruit. In delen van kennis. In het tonen van lef. Wij hoeven niet de grootste te zijn, als we maar de beste zijn. Sinds onze oprichting in 2000 doen we daarom dag in dag uit maar één ding: topkwaliteit producten leveren tegen een aantrekkelijke prijs en onder de meest ideale omstandigheden. Daar zijn we goed in. Daar zijn we trots op. 

Als importeur kopen we direct van alle belangrijke agf-exporterende landen. We reizen met onze kennis en kunde de hele wereld af om de juiste soorten groente en fruit te selecteren. We groeien door samen te werken.

Marni Fruit is gespecialiseerd in mixpallets. We beschikken over een eigen telersvereniging en hebben een groot geconditioneerd distributiecentrum in Barendrecht met 7 grote koelcellen. 

Zo onder de rook van Rotterdam geen gebrek aan mentaliteit. We stropen de mouwen op en doen alles voor het beste resultaat. Geen brug te ver. Geen uitdaging te groot.

Marni Fruit. Ooit begonnen als jongensdroom. Nu een dynamisch bedrijf en een gecertificeerde importeur en exporteur van groente en fruit.